Vinterferien

Vinterferie hos Farm Fun – En hyggelig oplevelse for hele familien

Farm Fun byder velkommen til en rolig og hyggelig vinterferie. Vi holder åbent tirsdag og onsdag i uge 7 & 8, fra kl. 11.00 til 15.00, hvor I kan nyde naturen og komme tæt på dyrelivet.

Mød vores dyrevenner

Vores dyrepark er åben, hvor I kan møde dyrene i deres vinterstald. Udenfor kan I også observere mange af dyrene, som nu er klædt i deres flotte vinterpelse. Vi byder jer velkommen til at klappe og kæle for kaniner, marsvin og mange andre af vores venlige dyr.

Hyggelige stunder i arnestedet

I Arnestedet tilbyder vi et udvalg af snacks og varme drikke som popcorn, kage, te, kaffe og saft. I er også meget velkomne til at medbringe jeres egen picnickurv, som kan nydes både ude og inde. Vi tilbyder en særlig vinterentrépris på kun kr. 50,- per person, og børn under 2 år kommer gratis ind.

Gratis foderpose til børnene: Hvert barn får en gratis foderpose, så de kan nyde at fodre dyrene og lære mere om dem.

Vær opmærksom på, at kiosken ikke vil være åben under vinterferien.

Gæstehuset: hyggeligt ophold i vinterferien

Efter en dag fyldt med oplevelser tilbyder vi overnatning i vores hyggelige Gæstehus. Det er det perfekte sted for en familie overnatning, med to rum og plads til op til 6 personer, tekøkken og alle nødvendige faciliteter.

Planlæg jeres besøg på farmfun

Planlæg jeres besøg nu for at opleve en afslappende og lærerig vinterferie hos Farm Fun. For mere information, kontakt os på 98 48 81 14 eller send en e-mail til farmfun@farmfun.dk Vi ser frem til at byde jer velkommen til nogle hyggelige vinterdage hos os!