Skoletjenesten

Skoletjenesten i Farm Fun tilbyder en spændende og lærerig oplevelse for skoler og institutioner. Et typisk undervisningsforløb varer mellem 60 – 90 minutter inkl. pause. undervisningen består af en teoretiske del hvor vores dedikerede formidlere, med en blanding af faglig og personlig viden samt effekter fra dyr, sørger for at eleverne får mulighed for ar se, føle og lugte mens de lærer om dyrene her på stedet.

Efter en kort pause, hvor eleverne har mulighed for at reflektere over deres nyerhvervede viden, er der mulighed for at teste teorier i praksis og eventuelt interagere med dyrene. Efter undervisningen vil der være rig mulighed for at udforske parken på egen hånd.

Vi anbefaler at et besøg i skoletjenesten køres sammen med den normale undervisning på skolen, derfor vil man som lærer modtage et link med opfølgende viden, efter besøget.

Som hovedregel vil formidleren sammensætte programmet ud fra det valgte emne, antal elever og årstid, samt den aktuelle situation blandt dyrene. Specielle ønsker og særlige hensyn bør noteres ved booking.

Pris for undervisning:

Undervisningsforløb, inkl. Opfølgning. 500,-

Entré pr. person: 50,-

Der er et minimum af 12 elever. For hver 12 elever er der én gratis lærer/voksen med.

Læs om & Book undervisning  HER

Efter booking sender vi en mail som bekræftelse på bestillingen