Påskeferien

Vi holder åbent 27. & 28. marts & Skærtorsdag til og med Påskesøndag fra kl. 11-15

 

Her er det muligt at opleve parken lidt på en anderledes måde, da nogle af dyrene er ude og der emmer en dejlig forårsstemning. Der vil være borde og bænke over hele parken, så man kan sidde spredt. Tag picnic kurven med, da vi ikke holder madudsalget åbent

Pris pr. person er kr. 50.-

Under 2 år er stadig gratis.

COVID 19

Vi passer på hinanden

Farm Fun er åben for udendørs oplevelser – og vi glæder os til at se jer.

Krav om test

Ved åbning er vi pålagt et krav om, at alle gæster på 15 år og opefter skal fremvise en negativ covid-19 test. Vi håber meget på jeres forståelse for, at dette er et krav fra myndighederne og en betingelse for at vi kan åbne og byde jer velkommen i parken.

Testen må maksimalt være 72 timer gammel ved ankomsten til parken. Både PCR-test og hurtigtest kan anvendes, og testen kan fremvises enten på papir eller digitalt. Det er vigtigt, at man kan se navn, testtidspunkt og resultat på testen. Der er lyntestcenter i Frederikshavn Sydhavnsvej 2, 9900 Åbent 10-17

Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen.

Du er undtaget fra testkrav, hvis du af medicinske årsager, eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test.

Har du været smittet med covid-19, skal du i stedet for test fremvise dokumentation for en covid-19 test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden dit besøg i parken.

Ifølge myndighedernes retningslinjer er vaccinepas IKKE adgangsgivende.