Juleaften i Farm Fun

Kom og oplev parken i julestemning. Vi har pyntet op inde ved dyrene og parken emmer af jul og hygge. Hvis dagen er lidt lang for børnene, så tag dem med ud til os nogle timer. Så kan i stadig i nå i kirke til Julegudstjeneste – som vi vil anbefale at i gør. Stemningen i kirken og i parken er helt speciel hyggelig juleaftensdag.
Vores personale er klar til at hygge om jer, og de er måske endda iført nissehuer for at tilføje ekstra julestemning.

Vinterklædte Dyr og Ponyridning

Juleaften hos os byder på noget helt særligt, ponyridning og dyrene i deres festlige vinterpelse. Oplev en fortryllende jul med vores dyr, som er klædt i deres fineste vinterdragter, og tilbyder en unik og hyggelig oplevelse, der adskiller sig fra den sædvanlige sæson. Det er en perfekt måde at nyde højtiden på, hvor familier kan skabe mindeværdige øjeblikke sammen med vores kærlige dyr.

Mød JuleDonkey: En Festlig Ven for Børnene

Mød JuleDonkey, vores charmerende julemascot! Han går rundt i parken og spreder juleglæde blandt børnene ved at dele slik og smil ud. JuleDonkey er en central del af vores julefestligheder, og hans tilstedeværelse sikrer lykkelige minder for de små.

Traditionel Julepynt og Hyggelig Atmosfære

Vi har forvandlet vores park til et anderledes sted, rigt på traditionel julepynt. Julehjerter, nissehuer og kræmmerhuse pryder og det skaber en atmosfære af ægte julemagi. Denne nostalgiske og klassiske pynt inviterer besøgende af alle aldre til at dele i glæden og hyggen af denne særlige tid på året

Julehygge i Arnestedet

Varme og Velsmagende Lækkerier. Nyd varme belgiske vafler med softice og andre lækkerier i Arnestedet. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad og drikke for at nyde julestemningen på dit eget vis.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til nogle hyggelige timer juleaften kl. 9-12.

Ses på Farm Fun!