COVID 19

Vi passer på hinanden

Farm Fun er åben for udendørs oplevelser – og vi glæder os til at se jer.

Krav om test

Ved åbning er vi pålagt et krav om, at alle gæster på 15 år og opefter skal fremvise en negativ covid-19 test. Vi håber meget på jeres forståelse for, at dette er et krav fra myndighederne og en betingelse for at vi kan åbne og byde jer velkommen i parken.

Testen må maksimalt være 72 timer gammel ved ankomsten til parken. Både PCR-test og hurtigtest kan anvendes, og testen kan fremvises enten på papir eller digitalt. Det er vigtigt, at man kan se navn, testtidspunkt og resultat på testen. Der er lyntestcenter i Frederikshavn Sydhavnsvej 2, 9900 Åbent 10-17

Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen.

Du er undtaget fra testkrav, hvis du af medicinske årsager, eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test.

Har du været smittet med covid-19, skal du i stedet for test fremvise dokumentation for en covid-19 test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden dit besøg i parken.

Ifølge myndighedernes retningslinjer er vaccinepas også adgangsgivende. Altså 14 dage efter du er færdigvaccineret.

Se dyrene udendørs

Vores toiletter er åbne over hele parken. Dyrene er ude. Der er skiltning med hvor mange der må besøge kaninhuset af gangen.

Hold afstand

Det nuværende forsamlingsforbud gælder også i vores park. Tag hensyn til øvrige gæster og hold minimum to meters afstand. Vores kiosk er åben og der kan købes grillmad, is, drikkevarer og souvenirs.

Mundbind eller visir

Du skal bære mundbind eller visir i alle tilgængelige indendørsområder. Det gælder for eksempel ved  på toiletter, i kiosken. Har du symptomer på covid-19, beder vi om, at du bliver hjemme. Personer i risikogruppe bør udvise særlig forsigtighed under besøget.

Hygiejne

Husk god håndhygiejne. Host og nys i ærmet og brug håndsprit hyppigt. Du kan finde standere med håndsprit rundt i hele parken.